Facebook Moments yüklü değilse 'senkronize' albümündeki fotoğraflar silinecek

Facebook kendi özel uygulamasını kullanmayan kullanıcıların fotoğraflarını silecek. 7 Temmuz'a kadar Facebook Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcıların fotoğraflarının silineceği belirtiliyor.

Facebook Moments yüklü değilse 'senkronize' albümündeki fotoğraflar silinecek

Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu.

Facebook Moments servisi, söz konusu bu fotoğrafları ‘senkronize' isimli bir albümde saklıyordu.

Webtekno'nun haberine göre, şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, 'senkronize' isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.

Webtekno, Facebook'un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor- Moments uygulamasını da kullanıcılarına zorla yükletmeye çalıştığını iddia ediyor.

Bu bağlamda Moments adındaki uygulamayı yüklemeniz gerekebilir.

Böylece sizin cihazlarınızdan senkronize olan fotoğraflar Facebook'un bulut servislerinde saklanmaya devam edebilecek.

ulusalkanal.com.tr

banner863
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.