Kanser vakaları artıyor

Hastalık yaşı da gün geçtikçe düşüyor. Bunun en önemli etkenlerinden biri de tüketilen gıdalar. Her ne kadar genetik olsa da, kimyasal ürünlerle karıştırılan gıdalar kanser gibi hastalıkları tetikliyor. Uzmanlar, gıdalar işlenirken kullanılan malzemelere ve özellikle GDO'lu yemle beslenen hayvanların fazlalığına dikkat çekiyor.

Kanser vakaları artıyor

Günlük hayatta tüketilen bir çok gıda, hayatımızı riske atabiliyor. Kimyasal maddeler ya da kullanılan malzemeler, kanser gibi tehlikeli hastalıklara yol açabiliyor.

En önemli nedenlerden biri, hayatımızın her alanına giren GDO'lu ürünler.

Profesör Doktor Yavuz Dizdar, özellikle et tüketimine dikkat çekiyor. Çünkü, tüketilen etin büyük bölümü, GDO'lu ürünlerle beslenen hayvanlardan üretiliyor.

Uzun ömürlü kutu sütler de hastalıkları tetikleyebiliyor.

Restoranlarda sıkça rastladığımız piliç kızartmanın, aslında tavuk olmadığını biliyor muyuz?

Haber: Eylem Karabıyık
Kamera: İnanç Saraçoğlu-Fuat Şahin
ulusalkanal.com.tr


banner863
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.