banner863

Lezzetli kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerden tarifi

Kurban bayramının geleneksel lezzetlerinden biri de kavurma. Peki lezzetli bir kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerde hazırlanan kavurmanın tarifi..

Lezzetli kavurma nasıl yapılır? İşte hünerli ellerden tarifi

Kurban Bayramının gelmesiyle midelerimiz de bayram edecek. Bayramın vazgeçilmez yemeklerinden kavurmanın yapılışı oldukça pratik.

Ağızda eriyen kavurma için etin bir süre dinlendirilmesi lezzetin sırlarından biri…

Öncelikle etin kuşbaşı dilimlenmesi gerekiyor. Et çok ufak doğranırsa suyunu ve lezzetini kaybeder.   

Lezzetli bir kavurma için etin kendi yağı kullanılmalı.

Kurban Bayramının geleneksel yemeklerinden kavurma lezzetli olmasının yanısıra sağlıklı da...

Kırmızı et B12, B6 vitaminleriyle sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazlarının başında geliyor.  

Hünerli ellerle hazırlanan kavurma 4 dakikada servise hazır.

Sadece kavurma mı.... Kurban bayramında tüketimin arttığı etle birçok yemek yapılabilir. İşte alternatifler…

Eti mangalda pişirerek yemek isteyenler için taraklık önerimiz.

HABER: BELMA YÜCEL
KAMERA: AKIN KARA

ulusalkanal.com.tr

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.