Salonsuz Restorant olur mu?

Salonsuz Restorant olur mu?

 Amerika’da yepyeni bir trend gelişmeye başladı. Yemek yeme salonları olmayan restorantlar. Üstelik bu yeni trende ait şirketlerin Nasdaq’da değerleri her geçen gün daha fazla artıyor. Amerika’daki bu yeni trendi ve Türkiye’ye etkilerini, Türkiye’nin Michelin yıldızına en yakın şefi Murat Bozok ile konuşacağız. Yemeksepeti.com’u gölgede bırakacak bu yeni restorantlar ne zaman Türkiye’de gelişecek? Michelin Türkiye’ye ne zaman gelecek? İnternet teknolojileri ile yemek daha hangi alanlarda birlikte yaşamaya başlayacak?

Bütün bunları Atıf Ünaldı’nın sunumu ile Netizen’de seyredeceksiniz. 28 Mart Cumartesi Saat: 18:00’de Ulusal Kanal’da canlı yayınlanan Netizen’i kaçırmayın.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.